Informatiemarkt 8 oktober 2018

Beste bewoners,

 

Op maandag 8 oktober organiseert de Stichting Agroproductie- en Leisure Park Zuid-Limburg (ALP) een informatiemarkt over de plannen voor d’r Nieswiller Hof in het voormalige Sophianum te Nijswiller. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Datum                 Maandag 8 oktober

Tijd                       19.00 – 21.00 uur

Locatie                Voormalig Sophianum Nijswiller (Hofstraat 14, 6286 CG Nijswiller)

 

Wat kunt u verwachten?

U krijgt inzicht in de plannen en kunt ter plaatse vragen stellen of uw mening hierover met ons delen. Ook zijn er tijdens de informatiemarkt verschillende ondernemers aanwezig. Zij vertellen u graag meer over het project en hun (streek)producten die mogelijk in de toekomst aangeboden zullen worden.

 

Agroproductie- en Leisure Park Zuid-Limburg

Het park wordt een centrum voor de productie van lokale zuivel en kazen, het belevingscentrum voor het heuvelland en producten die er vandaan komen, het proeven, beleven en kopen van streekproducten. Verder herbergt het een viersterren-themahotel gericht op streekgastronomie en landschapsbeleving en biedt het tevens ruimte voor sociale en culturele activiteiten, die vanuit de kern Nijswiller worden georganiseerd.

 

Initiatief en meer informatie

De Stichting Agroproductie- en Leisure Park Zuid-Limburg (ALP) organiseert deze avond in samenwerking met de gemeente Gulpen-Wittem. Het is niet nodig om u vooraf aan te melden. Kijk voor meer informatie ook op: www.dnhoaf.nl

 

Wij hopen u te mogen begroeten maandag  8 oktober.